Högsta kvalitet

På Nexus-patroner ger vi oss ut på en resa med ett tydligt uppdrag: att leverera nålar som inte bara imponerar med avancerad teknik, utan också säkerställer felfri och jämn kvalitet i varje nål du använder. Oavsett om du är en erfaren konstnär eller precis har börjat, är vår vision för tatueringsbranschen rotad i innovation, precision och säkerhet.

Så formar vi framtiden för tatuering:
1. Kvalitetssamarbete:
o Våra tatueringsnålar av högsta kvalitet är skapade tillsammans med tatuerare. Deras expertis säkerställer att varje nål uppfyller de högsta standarderna.
o Med avancerad teknik, ergonomisk design och ISO 9001-certifierad produktion sätter våra nålar standarden för säkerhet och precision.

2. Ständig innovation:
o Vi tror på att tänja på gränser. Våra patroner har unik design som extra långa avsmalningar, ihåliga foder och strukturerade böjda magnums.
o Nexus Cartridges utforskar ständigt nya material och tekniker för att förbättra tatueringsupplevelsen.


3. Kundnöjdhet:
o Varje nål bidrar till ditt konstnärskap. Vi vill att dina kunder ska bli överraskade av resultatet.
o Våra nålar betonar hantverk, imponerar på kunder och levererar perfektion varje gång.

Konstant bläckflöde: Våra patroner är noggrant utformade för att säkerställa ett konstant bläckflöde. Oavsett om du skuggar, fodrar eller skapar intrikata detaljer, kan du lita på att våra patroner levererar konsekventa resultat. Säg adjö till avbrott orsakade av bläckflödesproblem!
Säkerhetsmembran: Din säkerhet är vår prioritet. Det är därför alla våra patroner har tredubbla säkerhetsmembran. Dessa membran förhindrar att blod och tatueringsfärg kommer in i greppet och tatueringsmaskinen, vilket ger ett extra lager av skydd. Med Nexus-patroner kan du fokusera på ditt konstnärskap utan att behöva oroa dig för föroreningar.