Köpvillkor

Allmän information

Nexus Cartridges
Address: Edvard Thomsens vej, 11, 11.TV, 

2300 København S

Denmark

Org nr. 39994224

 

BETALSÄTT

På Nexus Cartridges kan du betala med Visa/Dankort, Visa, Mastercard,JBC, Dinners Club, Maestro, Apple Pay, GPay och PayPal. I samband med att betalningstransaktionen genomförs lagras din betalningsinformation tills de enskilda betalningstransaktionerna har behandlats. Din betalnings- och kortinformation lagras hos Nexus Cartridges valda PCI DSS (Payment Card Industry, Data Security Standard) certifierad partner. Informationen lagras därför i en säker PCI-certifierad miljö som följer internationella säkerhetsstandarder tills betalningstransaktionerna är slutförda. När du använder betalkort på Nexus Cartridges.se har endast Nexus Cartridges PCI DSS-certifierad partner, och inte Nexus Cartridges, tillgång till din kortinformation. Behandling av din kortinformation är därför bara en fråga mellan dig och Nexus Cartridges PCI DSS-certifierad partner, även om det händer medan du använder nexuscartridges.com

 

Beloppet dras bara från ditt kort när varan skickas.

 

Banköverföring:

Bank transfer: Reg.nr.: 5501. Account nr.: 9032450536

SWIFT: NDEADKKK. IBAN: DK23 2000 9032 4505 36 ( för utländska transaktioner)

 

FRAKT

 

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

·      Post Nord Parcel - for för företagskunder

·      UPS Standard - for för företagskunder

 

Hudvård Nord bearbetar och levererar beställningar alla vardagar innan 16.00 Om beställningen har anlänt efter angiven tid kommer ordern att behandlas nästa dag.

 

Observera att vissa leveransmetoder kan vara begränsade till specifika postnummer, liksom specifika tidsintervall. Endast giltiga leveransmetoder är synliga när köpet slutförs och leverans väljs. Förväntad leveranstid är 1-4 arbetsdagar. Leveranstiden anges i den enskilda artikeln. Den förväntade leveranstiden kan variera under toppperioder som mellan jul och nyår. Nexus Cartridges Webshop ansvarar för varorna tills du har fått dem. Vi levererar till Danmark, de nordiska länderna och alla EU-länder.

 

RETURHANTERING BtC

 

Hur använder jag mig av öppet köp?
Vi erbjuder alla våra kunder öppet köp inom 14 dagar som börjar gälla från det att du mottagit din beställning ifrån oss. Om du vill använda dig av öppet köp kontaktar du Nexus Cartridges och meddelar att du vill använda dig av din ångerrätt och skicka tillbaka varorna till oss. Öppet köp gäller endast om varan skickas tillbaka i sin ursprungliga originalförpackning samt i oförändrat skick.

 

Hur gör jag om jag vill använda mig av min bytesrätt?


Om du vill byta till en annan storlek på varan så skickar du helt enkelt tillbaka den till oss. För att bytesrätten ska gälla ska produkten skickas tillbaka i sin ursprungliga originalförpackning, samt i ursprungligt skick.När vi har mottagit din retur så krediterar vi din befintliga order enligt öppet köp. Sedan är du välkommen att göra en ny beställning på den varan/storleken du istället önskar på våran hemsida.

 

Varan skickas till:

Nexus Cartridges
Adress: Edvard Thomsens vej, 11, 11.TV, 2300 København S- Danmark
E-mail: info@nexuscartridges.com

 

RETURHANTERING BtB

Vi erbjuder alla våra kunder öppet köp inom 14 dagar som börjar gälla från det att du mottagit din beställning ifrån oss. Om du vill använda dig av öppet köp kontaktar du Nexus Cartridges och meddelar att du vill använda dig av din ångerrätt och skicka tillbaka varorna till oss. Öppet köp gäller endast om varan skickas tillbaka i sin ursprungliga originalförpackning samt i oförändrat skick. Varan skickas till:

 

Nexus Cartridges
Adress: Edvard Thomsens vej, 11, 11.TV, 2300 København S- Danmark
E-mail: info@nexuscartridges.com

 

Rätt till klagomål

 

Om du har fått hem en produkt som är defekt så har du rätt att reklamera denna inom skälig tid, helst inom 2 månader. Du kontaktar då vår kundservice med en bild på skadan samt med ditt ordernummer och eventuellt batchnummer på produkten. Tänk på att en reklamation kan ta längre tid att hantera än en vanlig retur.   

 

INTEGRITETSPOLICY

Vi värnar om din integritet och du ska kunna känna dig trygg när du anförtror oss dina personuppgifter. Vi har därför upprättat denna dataskyddsinformation för att du ska kunna ta del av hur vi behandlar dina personuppgifter, vad vi använder dem till, vem som får ta del av dem samt hur du kan ta tillvara dina rättigheter och din integritet.

 

INLEDNING

 

Vi behandlar dina personuppgifter främst för att kunna fullfölja våra förpliktelser mot dig på bästa sätt. Vår utgångspunkt är att inte behandla fler personuppgifter än vad som krävs för respektive ändamål, och vi strävar alltid efter att använda de minst integritetskänsliga uppgifterna som är möjligt.

 

Dina personuppgifter behövs för att vi ska kunna ge dig en bra service, information och uppföljning av köp. Vi kan också komma att behöva dina personuppgifter för att uppfylla gällande lagar och regler, genomföra kund och marknadsanalyser samt skicka riktade erbjudanden via e-post eller telefon.

 

PERSONUPPGIFTSANSVARIG

 

Nexus Cartridges
Org nr.39994224
email: info@nexuscartridges.com
 

VILKA PERSONUPPGIFTER BEHANDLAR VI?

 

Nexus Cartridges  (inklusive personnummer) som du lämnat till oss enligt nedan.

 

NÄR DU GENOMFÖR ETT KÖP

 

 • Uppgifter som du själv lämnar till oss, såsom namn, personnummer och kontaktuppgifter, inkl. telefonnummer, köphistorik, lösenord och e-post på nexuscartridges.se.
 • När du använder vår webbplats lagras information om din enhet som används för att motverka bedrägerier, lösa tekniska problem och förbättra användarvänligheten för alla kunder. Detta inkluderar: Cookies, IP-adress, hänvisningsadress, data som identifierar vilken webbläsare och vilken version du använder.

 

Rättslig grund för behandlingen: fullgörande av avtal för att hantera din betalning och leverans i ditt köp, rättslig förpliktelse för bokföringsändamål och fullgöra vårt berättigade intresse att bedriva vår verksamhet (intresseavvägning) för övrig hantering av din beställning och när vi skickar marknadsföring av våra produkter. Du kan alltid avanmäla dig från marknadsföring genom länk i e-post eller genom att kontakta oss, se avsnitt personuppgiftsansvarig.

 

NÄR DU KOMMUNICERAR MED OSS

 

 • Namn och kontaktuppgifter
 • Information om din fråga, synpunkt eller ditt ärende

Rättslig grund för hanteringen: fullgöra vårt berättigade intresse att bedriva vår verksamhet (intresseavvägning).

 

NÄR VI HAR EN SKYLDIGHET ENLIGT LAG

 

Utöver vad som beskrivs ovan hanterar vi i vissa fall dina personuppgifter när vi är skyldiga enligt lag, exempelvis på grund av vår bokföringsskyldighet eller vid begäran från myndighet.

 

Rättslig grund för behandlingen: rättslig förpliktelse.

 

HUR LÄNGE SPARAR VI DINA PERSONUPPGIFTER?

 

Vi sparar dina personuppgifter endast så länge som det krävs för att uppfylla ändamålen med behandlingen, för att kunna försvara rättsliga anspråk och så länge det krävs enligt lagstadgade lagringstider.

 

Uppgifter som behövs för att genomföra ordern, följa upp och hantera eventuella återköp och reklamationer sparas i  2 år från ditt senaste köp i någon av våra butiker. Information som är nödvändig för bokföringen sparas i upp till 5 år enligt bokföringslagen.

 

För att kunna administrera ditt medlemskap i kundklubben sparar vi informationen i 2 år från ditt senaste köp.

.

REGLER OCH VILLKOR FÖR TÄVLINGAR FÖR SOCIAL MEDIA

 

1. Arrangören av denna kampanj är Nexus Cartridges (Promotorn).


2. Kampanjen är öppen för deltagare över hela världen, 18 år eller äldre, exklusive anställda på Nexus Cartridges.


3. Det finns ingen startavgift och inget köp krävs för att delta i kampanjen.


4. Genom att delta i kampanjen anger deltagarna att de accepterar att vara bundna av dessa villkor.


5. Kampanjen kommer att köras på Instagram. Genom att delta bekräftar deltagarna att de samtycker till att vara bundna av användarvillkoren för den sociala mediasajt de använder för att delta i kampanjen (Instagram).


6. Efteranmälan accepteras inte.


7. Arrangören kan inte acceptera något ansvar för bidrag som av någon anledning inte tagits emot.


8. Priserna, anmälningsinstruktionerna och kampanjperioden finns på relevanta marknadsföringsinlägg på sociala medier.

9. Arrangören förbehåller sig rätten att avbryta eller ändra kampanjen och dessa villkor utan föregående meddelande i händelse av att några omständigheter inträffar som ligger utanför arrangörens kontroll. Eventuella ändringar av kampanjen kommer att meddelas deltagarna så snart som möjligt av arrangören.


10. Arrangören förbehåller sig rätten att ersätta ett pris av samma eller högre värde om omständigheter utanför dess kontroll gör detta nödvändigt.


11. Vinnaren/vinnarna kommer att väljas slumpmässigt inom 1 vecka från kampanjens slut och kontaktas via sociala medier eller e-mail. Om vinnarna inte svarar inom 5 arbetsdagar, förlorar de rätten till priset/vinsterna och en omdragning kommer att ske bland de återstående giltiga bidragen för att välja en ny vinnare.

12. Vänta 28 dagar för leverans av priset/priserna från det datum då du gör anspråk på priset/priserna. Leverans endast till EU-länder.


13. Arrangören förbehåller sig rätten att verifiera vinnare och be om bevis på identitet, ålder och adress, och att dra tillbaka rätten till pris om det finns rimliga skäl att tro att det har skett ett brott mot dessa villkor.


14. Genom att delta i kampanjen och acceptera dessa villkor samtycker deltagarna till att arrangören förbehåller sig rätten att använda och presentera sina namn och konton i sociala medier i publicitetssyfte.


15. Eventuella personuppgifter som rör vinnaren eller andra deltagare kommer att användas enbart i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning och kommer inte att lämnas ut till en tredje part utan deltagarens föregående medgivande.

16. Denna kampanj är inte på något sätt sponsrad, godkänd eller administrerad av, eller associerad med, Facebook eller Instagram. Du tillhandahåller din information till arrangören och inte till någon annan part. Informationen som tillhandahålls kommer att användas i samband med följande integritetspolicy: https://www.nexuscartridges.com/terms and conditions/.


17. Arrangören tar inte på sig ansvar för nätverks-, dator- eller mjukvarufel av något slag och har inget ansvar för förlorade, försenade eller felriktade bidrag.

 

DINA RÄTTIGHETER

 

Du har vissa rättigheter enligt dataskyddslagstiftningen.

Om du vill nyttja någon av dina rättigheter kan du kontakta oss via info@nexuscartridges.com

 

 • Tillgång till dina personuppgifter - du har rätt att få ut personuppgifter vi har lagrade på dig i ett lättläsligt format. Som medlem kan du se vissa uppgifter under "Mina sidor" när du loggar in på vår hemsida. Kontakta oss om du behöver få ut dem i filformat.
 • Begära rättelse - du har rätt att begära rättning av dina uppgifter
 • Begära att raderas - du har rätt att under vissa omständigheter få dina uppgifter borttagna
 • Invända mot behandling som stödjer sig på vårt berättigade intresse och mot behandling för direktmarknadsföring- du har rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter eller att behandlingen begränsas
 • Rätt till dataportabilitet - du har rätt att få dina personuppgifter flyttade från oss till ett annat företag, myndighet eller organisation
 • Klagomål - kontakta oss om du har några frågor eller klagomål på vår hantering. Du har även rätt att lämna klagomål till Datainspektionen som är tillsynsmyndighet om du anser att vi behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddsförordningen www.datainspektionen.se

 

RÄTT TILL ATT SLIPPA ELEKTRONISK DIREKTMARKNADSFÖRING

 

Vi kan komma att använda din e-postadress eller mobilnummer för direktmarknadsföring. Om du inte vill att vi använder din e-postadress eller mobilnummer för direktmarknadsföring är du välkommen att kontakta oss på info@skincarenorth.eu

.

VEM SOM BEHANDLAR DINA PERSONUPPGIFTER

 

Vi upprätthåller rutiner och arbetssätt som utgår från att dina personuppgifter ska hanteras på ett säkert sätt. Utgångspunkten är att endast personal och personer inom organisationen som behöver tillgång till personuppgifter för att kunna utföra sina arbetsuppgifter skall kunna komma åt dem.

 

Våra säkerhetssystem är utvecklade med din integritet i fokus och skyddar i mycket hög grad mot intrång, förstöring samt andra förändringar som kan innebära en risk för din integritet. Vi har flera riktlinjer för informationssäkerhet för att säkerställa att dina personuppgifter behandlas på ett säkert sätt.

 

Vår utgångspunkt är att enbart lämna ut dina personuppgifter till tredje part om du uttryckligen har samtyckt till det eller om det är nödvändigt för att uppfylla våra förpliktelser enligt denna policy. I de fall vi lämnar ut personuppgifter till tredje part säkerställer vi att personuppgifterna behandlas på ett betryggande sätt.

 

VI DELAR PERSONUPPGIFTER MED

 

 • Tredjepartsleverantör som behandlar personuppgifter för vår räkning, exempelvis för att hantera betalning, frakt samt distribuera e-post.
 • Andra tredjeparter i den utsträckning som är nödvändigt för att följa svensk lag exempelvis myndighetsbegäran eller domstolsbeslut.

 

COOKIES

Vad är en cookie?

 

En cookie är en liten kod som skickas till webbläsaren och lagras där så att webbplatsen kan känna igen din dator. Alla webbplatser kan skicka cookies till din webbläsare om webbläsarinställningarna tillåter det. Webbplatser kan bara läsa information från kakor som de har lagrat själva och kan inte läsa kakor från andra webbplatser. Det finns två typer av kakor: permanenta och tillfälliga (sessionskakor). Permanenta cookies lagras som en fil på din dator under en längre tid. Sessionscookies placeras tillfälligt på din dator när du besöker en webbplats, men försvinner när du stänger sidan, vilket innebär att de inte lagras permanent på din dator. De flesta företag använder cookies på sina webbplatser för att förbättra användbarheten, och cookies kan inte skada dina filer eller öka risken för virus på din dator.

 

Vilken typ av cookies använder vi?

 

Vi använder följande typer av cookies:

 

Analytiska cookies, som används för att känna igen och räkna antalet besökare på vår webbplats, samt undersöka hur en besökare rör sig. Det hjälper oss att förbättra hur vår webbplats fungerar.

 

Funktionella cookies, som används för att känna igen dig som kund när du återvänder till vår webbplats. Det gör att vi kan anpassa din upplevelse - till exempel. att komma ihåg din kundvagn.

 

Hantera Cookies

 

När du klickar på OK för cookies eller om du klickar på en ny sida ställs cookies in på din dator och meddelandet på förstasidan försvinner. Nästa gång du besöker vår webbplats med samma webbläsare kommer du inte att bli tillfrågad om du vill acceptera cookie, och cookie fortsätter att ställas in.

 

De flesta webbläsare accepterar i allmänhet cookies. Du kan tillåta eller inaktivera tillfälliga och lagrade cookie individuellt i säkerhetsinställningarna. Om du inaktiverar cookies kan det finnas vissa funktioner på våra webbplatser som inte är tillgängliga och vissa sidor visas kanske inte korrekt.

 

REKLAMATION

 

Reklamation skall ske inom skälig tid från den tidpunkt då skada eller fel upptäcks. Är det yttre emballaget skadat skall reklamation ske när försändelsen hämtas ut. Retur får ej ske mot postförskott eller efterkrav. Kunden skall kontakta Nexus Cartridges innan reklamation sker (kundtjänst nås på info@nexuscrtridges.com. Reklamationer hanteras av Nexus Cartridges huvudkontor. Vid godkänd reklamation står Skincare North för frakt och returfrakt

 

 Rätten till reklamation upphör enligt lag 3 år efter att kunden tagit emot varan eller efter det att utgångsdatum har passerats.

 

Om du inte skulle känna dig nöjd med vår hantering kan du kontakta Allmänna reklamationsnämnden (www.arn.se) eller EU-kommissionen för en tvistlösning: http://ec.europa.eu/odr

 

Villkoren uppdaterades senast 25.04.2024.